Boliger du gleder deg til å

komme hjem til!

Solrikt og luftig i Gamlegrendåsen med utsikt mot byen finner du SølvGrenda. Dette blir et rolig, barnevennlig og trafikksikkert område med sykkelavstand til Kongsberg sentrum hvor du finner servicetilbud og et mangfold av butikker og tjenester.  

 

Det er et meget godt utbygd veinett av gang- og sykkelveier i hele området og det er kort vei til bybussen, matbutikk, barnehage og barne- og ungdomsskole. I tillegg til Gamlegrendåsen skole finnes det 5 private og offentlige barnehager, en dagligvarebutikk. Området kan også skilte med hele tre kunstgress-fotballbaner. Sist men ikke minst er det er flotte turmuligheter sommer som vinter med fine lysløyper over hele Åsen. 

Smarthusteknologi

- for en enklere hverdag!

Boligene har smarte arkitektoniske løsninger, noe som gjør boligens areal effektivt og praktisk i hverdagen. Videre vektlegger vi å bygge med solide og tidsriktige materialer, noe som det er bra for miljøet. Alle husene vil bli levert med en grunnpakke for smarthus-teknologi (systemet kan utvides med mer funksjonalitet etter behov).

 

Pakken tilbyr smart styring av sikkerhet, belysning, temperatur og en rekke moduser man kan sette boligen i, som; hjemme, ferie, dag, natt etc. I tillegg kan man enkelt justere varme, belysning, m.m. via en APP uansett hvor enn man er i verden, - noe som gir god energiøkonomi! Ved evt innbrudd vil man få varsling dersom bevegelse er registrert i boligen vil man få varsling via APP’en. Trenger du åpne døren for en håndverker når du ikke er hjemme, kan du enkelt gjøre dette fra APP’en.

 

Systemet kan også utvides til å ha stemmestyring fra Google eller Amazon, samt med en rekke produkter og funksjonalitet via zwave protokoll og IFTTT (if this, then that).

 

- Bygger gode hjem for deg som er opptatt av kvalitet

Pilares eiendom AS ble etablert i 2012 av personer med mange års erfaring og bred kompetanse fra kjøp, utvikling, salg og gjennomføring av eiendomsprosjekter. Vi setter helheten i prosjektet foran den siste kronen; reisen fra idé, til første spadetak og frem til nøklene ligger i hånden skal føles trygg og profesjonell. Vi er løsningsorienterte, og opptatt av å lytte til kundene. Vi er helt uavhengige og setter til en hver tid sammen det beste teamet for hvert prosjekt. Vi er et godt valg fordi vi har hjertene våre i prosjektene, erfaringen til å finne løsninger og samarbeidspartnere til å gjøre det grundig. Vi streber etter å etterlate et positivt avtrykk i nabolaget vi utvikler prosjekter i. Vi brenner for å skape gode hjem og er stolte av prosjektene våre. Så stolte at vi aldri setter en spade i jorda for et hjem vi selv ikke kunne tenke oss å bo i. 

 

www.pilares.no

KONTAKT OSS

Morten Liavaag
Daglig leder/Partner
Mob: 950 49 850
Mail: ml@privatmegleren.no

© 2017 Voice Reklamebyrå www.voice.as