Det er opp til deg.

KONGSBERG SKISENTER

Kongsberg Skisenter har hele 12 kilometer nedfarter og 5 heiser som kan ta deg til de 8 bakkene du kan velge blant! Her finnes det selvsagt skiskole og årlig aktiviteter som Snowstock, Burton Mountain Festival, m.m. og senteret er et flott tilbud til voksne som barn og ungdom!

 

GÅTURER I MARKA

Sølvgrenda ligger svært nære gode turområder, og du kan enkelt starte fra huset. Man kan f.eks. legge ut på en dagstur  fra Stertebakke via Hallinglåven. Herfra kan turen gjøres så lang eller kort man ønsker, og man kan bla. gå veien til Aaskafeen, Hundehytta, Haurevanna,  Majorplassen, Ruggesteinen, Stalsbergtjern til Langekjennveien. Denne turen er ca 10 km.

SKI- OG LYSLØYPER

Legg i vei når du ønsker i milevis preparerte løyper vinterstid. Sølvgrenda ligger i gangavstand fra lysløypa som starter på Gamlegrendåsen skole. Kultur og velferdstjenesten og den kommunale Løypekomiteen vedlikeholder og drifter et stort løypenett i Kongsberg. Herfra kan du planlegge en tøff treningsøkt alene, eller pakke niste og ta med familien.

 

SYKKEL

Sykle på skogsveier - mil etter mil, eller ta en hyggelig kveldstur. En populær rute er fra Majorplass via Bjørndalsmyr, Sølvberget, Stalbergstjern og Majorplass. Turen er på 6.5 km. Det ligger en rekke flotte nedlastbare sykkelkart på kommunens sider.

FISKING

I Numedalslågen kan man fiske etter ørret, gjedde, sik og abbor ved Pikerfoss, som kun ligger et kvarters kjøretur fra Sølvgrenda - men husk å løse fiskekort.

 

GEOCACHING

Fra Eilertsløkka finnes en cacheserie som går rundt Gamlegrendåsen Nord og egner seg på sykkel eller til fots. Gamlegrendåsen er full av fredede fegater, og cachene ligger ofte i nærheten av disse. Cachene varierer fra «nano» til «small». Dette er gøy for hele familien!

 

BADING

Liker du å bade finner du flere bademuligheter rundt Kongsberg, men den kanskje mest populære er idylliske Kjennerudvannet. Hit sykler du på tjue minutter eller kjører på ti minutter.

 

- Bygger gode hjem for deg som er opptatt av kvalitet

Pilares eiendom AS ble etablert i 2012 av personer med mange års erfaring og bred kompetanse fra kjøp, utvikling, salg og gjennomføring av eiendomsprosjekter. Vi setter helheten i prosjektet foran den siste kronen; reisen fra idé, til første spadetak og frem til nøklene ligger i hånden skal føles trygg og profesjonell. Vi er løsningsorienterte, og opptatt av å lytte til kundene. Vi er helt uavhengige og setter til en hver tid sammen det beste teamet for hvert prosjekt. Vi er et godt valg fordi vi har hjertene våre i prosjektene, erfaringen til å finne løsninger og samarbeidspartnere til å gjøre det grundig. Vi streber etter å etterlate et positivt avtrykk i nabolaget vi utvikler prosjekter i. Vi brenner for å skape gode hjem og er stolte av prosjektene våre. Så stolte at vi aldri setter en spade i jorda for et hjem vi selv ikke kunne tenke oss å bo i. 

 

www.pilares.no

KONTAKT OSS

Morten Liavaag
Daglig leder/Partner
Mob: 950 49 850
Mail: ml@privatmegleren.no

© 2017 Voice Reklamebyrå www.voice.as