Velkommen hjem!

Alle boligene blir på 127 kvm BRA pluss sportsbod og carport, går over tre plan med 3 (4) soverom og har private utearealer på begge sider. I tillegg blir det stor balkong med utgang fra stue/kjøkkenplan. Husene har innholdsrike og fleksible planløsninger tilpasset familier i forskjellige faser av livet, med forskjellige behov og bruksmønster, og med smarte detaljer som gjør hverdagen enklere - og selvsagt brukes materialer av solid kvalitet. 

 

Blant detaljene du vil sette pris på i hverdagen er bla. at alle boligene får gulv i 1-stavs Live Pure eikeparkett fra Boen, bortsett fra bad, gang, wc og vaskerom som får flotte fliser. Bad, gang, wc og vaskerom får belysning med innfelte downlights i tak. Kjøkkenet leveres av Sigdal med integrerte hvitevarer. Videre sørger eget ventilasjons- og varmeanlegg, samt elektrisk gulvvarme for et godt inneklima - året rundt! Åpen kjøkken/stue løsning med peis betyr i tillegg lyse og luftige rom med en trivelig atmosfære.  

 

Her vil det være lett å trives!

Velkommen inn!

 

- Bygger gode hjem for deg som er opptatt av kvalitet

Pilares eiendom AS ble etablert i 2012 av personer med mange års erfaring og bred kompetanse fra kjøp, utvikling, salg og gjennomføring av eiendomsprosjekter. Vi setter helheten i prosjektet foran den siste kronen; reisen fra idé, til første spadetak og frem til nøklene ligger i hånden skal føles trygg og profesjonell. Vi er løsningsorienterte, og opptatt av å lytte til kundene. Vi er helt uavhengige og setter til en hver tid sammen det beste teamet for hvert prosjekt. Vi er et godt valg fordi vi har hjertene våre i prosjektene, erfaringen til å finne løsninger og samarbeidspartnere til å gjøre det grundig. Vi streber etter å etterlate et positivt avtrykk i nabolaget vi utvikler prosjekter i. Vi brenner for å skape gode hjem og er stolte av prosjektene våre. Så stolte at vi aldri setter en spade i jorda for et hjem vi selv ikke kunne tenke oss å bo i. 

 

www.pilares.no

KONTAKT OSS

Morten Liavaag
Daglig leder/Partner
Mob: 950 49 850
Mail: ml@privatmegleren.no

© 2017 Voice Reklamebyrå www.voice.as